Épülő terményszárítók

Az elmúlt időszakban a kedvező pályázati feltételeknek köszönhetően számos új terményszárító épült Magyarországon. A forgalmazott szárítók széles skálájából választhatnak a megrendelők. Igényeiknek megfelelően megtalálják a kisebb farmer termelőknek szánt mobil szárítókat és az egészen nagy teljesítményű nagyüzemek igényeit kielégítő berendezéseket, választhatnak a hazai gyártók és az importból behozott berendezések közül.

Általánosságban elmondható, hogy az új építésű szárítók energia felhasználása mintegy 30 % -kal kedvezőbb a régebbi típusokkal szemben. Elektromos vezérlésük, hőmérséklet szabályzó rendszerük számítógépes, korszerű technikai eszközökből épül. A felszerelt gézégők folyamatszabályzásúak ennek köszönhetően a hőmérséklet szabályozás nagyon pontos, ezzel segítve a tökéletes szárítást.

A szárítóberendezéseken a gázégők felszerelését, beüzemelését és további szervizelését végezzük, a szolgáltatást vállaljuk az egész ország területén, de üzemeltünk már be gázégőket a szomszédos országokban is.

Vállaljuk a terményszárítók gázégőinek:

  • Beüzemelését
  • Hideg és meleg üzemi vizsgálatát, jegyzőkönyvezését
  • Terményváltáskor a tüzelőberendezések beszabályozásátaz adott terményre     .
  • Karbantartásokat, javításokat, hibaelhárítást
  • Hőmérséklet szabályzó rendszerek javítását

Hírek

Gázégők, gázkazánok, technológiai gáztüzelő berendezések, mezőgazdasági terményszárítók beüzemelése, javítása, karbantartása, tüzeléstechnikai mérései, műszeres beszabályozása, hideg és melegüzemi vizsgálata. A rendszeresen karbantartott berendezések energiafogyasztása 5-15 %-kal csökken.  tovább »
A földgázellátásról szóló 2003. évi XLII. törvény 22.§ (7) bekezdése értelmében "A csatlakozóvezeték és a fogyasztói berendezés üzemképes és biztonságos állapotban tartása az ingatlan tulajdonosának, használójának a kötelezettsége. Ennek megfelelően köteles gondoskodni azok rendszeres karbantartásáról, javításáról, szükség szerinti cseréjéről, és azok legalább ötévenkénti műszaki-biztonsági felülvizsgálatáról."  tovább »
A földgázellátásról szóló 2008. évi XL. törvény 133. § (2) bekezdés 3. pontjában – az 5. § tekintetében a földgázellátásról szóló 2008. évi XL. törvény 133. § (2) bekezdés 2. pontjában – kapott felhatalmazás alapján, az egyes miniszterek, valamint a Miniszterelnökséget vezetõ államtitkár feladat- és hatáskörérõl szóló 212/2010. (VII. 1.) Korm. rendelet 73. § h) pontjában meghatározott feladatkörömben eljárva a következõket rendelem el:  tovább »
Több hír