LAKOSSÁGI MEGRENDELŐKNEK

Lakossági készülékek:

  • gázkonvektorok
  • vízmelegítők, bojlerek
  • gázkazánok

beüzemelése, javítása, karbantartása, energetikai tanácsadás, elavult készülékek cseréje

GÁZBOJLERkonvektorgázkazán

Sajnos az elmúlt időszakban több halálos kimenetellel járó szénmonoxid mérgrzés és gázszivárgásból adódó baleset történt. Pedig a balesetek könnyen elkerülhetőek, ha az üzemeltetők ellenőríztetik gázkészülékeiket. Mérőműszerrel ellenőrízzük a lakóterek szénmonoxid koncentrációját, a csatlakozó vezetékek és gázkészülékek gáztömörségét. Kérésre szénmonoxid érzékelőt szerelünk fel, amely veszély esetén riaszt vagy leállítja a gázkazánt, biztonságunk érdekében.

Hírek

Gázégők, gázkazánok, technológiai gáztüzelő berendezések, mezőgazdasági terményszárítók beüzemelése, javítása, karbantartása, tüzeléstechnikai mérései, műszeres beszabályozása, hideg és melegüzemi vizsgálata. A rendszeresen karbantartott berendezések energiafogyasztása 5-15 %-kal csökken.  tovább »
A földgázellátásról szóló 2003. évi XLII. törvény 22.§ (7) bekezdése értelmében "A csatlakozóvezeték és a fogyasztói berendezés üzemképes és biztonságos állapotban tartása az ingatlan tulajdonosának, használójának a kötelezettsége. Ennek megfelelően köteles gondoskodni azok rendszeres karbantartásáról, javításáról, szükség szerinti cseréjéről, és azok legalább ötévenkénti műszaki-biztonsági felülvizsgálatáról."  tovább »
A földgázellátásról szóló 2008. évi XL. törvény 133. § (2) bekezdés 3. pontjában – az 5. § tekintetében a földgázellátásról szóló 2008. évi XL. törvény 133. § (2) bekezdés 2. pontjában – kapott felhatalmazás alapján, az egyes miniszterek, valamint a Miniszterelnökséget vezetõ államtitkár feladat- és hatáskörérõl szóló 212/2010. (VII. 1.) Korm. rendelet 73. § h) pontjában meghatározott feladatkörömben eljárva a következõket rendelem el:  tovább »
Több hír